Norrskensvillan uppstickaren med hjärtat i kundresan

Idag går startskottet för oss. Vi vill vara en ny typ av byggaktör med rötterna i den norrbottniska myllan, som tar plats och utmanar den traditionella byggkulturen.

På den gamla tomten där Mio i Boden tidigare hade sitt möbelhus kommer inom en snar framtid vår egna husfabrik ta plats.

Johan Ekström, Gabriel Olsson och Joel Mattsson är vi som tar täten för en ny husbyggarera. Tillsammans har vi 37 år av gedigen erfarenhet och kunskap av att bygga solida, norrländska hus.

Uppbyggnaden av Norrskensvillans husfabrik kommer att ske etappvis där första etappen kommer att stå klar för produktion redan i slutet av oktober 2019 och man räknar med att kunna anställa 10-talet snickare under 2020. Den allra första Norrskensvillan kommer att börja byggas den 11 oktober, då sätts spaden i backen för själva grundläggningen.

Vi värnar om den lokala närvaron och vill vara en bidragande faktor till regionens tillväxt, säger Joel Mattsson.

Med ledord som transparens, trygghet, noggrannhet och genuinitet vill vi göra husköpet tryggare och enklare, där kunden har 100 procents delaktighet och insyn, från första möte till inflyttningsklart hus.

– Norrskensvillans nyckelprodukt är själva kundresan och värdskapet, där vi värnar om kundens delaktighet och trygghet hela vägen – från ax till limpa, säger Johan Ekström.

De huvudsakliga målgrupperna som vi riktar oss till är de som vill förändra sin boendesituation. Genom livets olika faser förändras även behoven och därmed boendesituationen. Det kan vara förstagångsköpare, större familjer som flyttar ihop eller isär, familjer där barnen flugit ut och man vill minimera eller optimera sitt boende.

Vill vara en attraktiv arbetsgivare

Ett av våra viktigaste manifest är att vara en arbetsgivare där våra anställda trivs och tillsammans bygger varumärket genom att vara en nytänkande och flexibel aktör inom byggbranschen, anpassad att möta framtidens krav som arbetsgivare.

Vi vill vara en inkluderande arbetsplats som värnar om våra anställda och deras drivkrafter, idéer, åsikter och välmående. Det ska vara en plats där alla känner sig delaktiga och bygger kulturen tillsammans, säger Gabriel Olsson.

LIKNANDE NYHETER

DELA

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin
Dela på print
Skriv ut